CANTIK DI MATA, SEDAP DIRASA.....EFFA - 0193074603

By: mama nabilla

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Monday, 21-Jul-2008 06:08 Email | Share | | Bookmark
Happy B'day Tayalan


Ditempah regular customer, Yoges untuk adiknya Tayalan. Sponge cake layer dengan jem strawberry on top. Enjoy the cake!


Sunday, 20-Jul-2008 06:41 Email | Share | | Bookmark
Hari Sukan Tadika Halaman Ilmu

Sukan ini actually hari Ahad last week lagi. Tapi gambar banyak tak sempat nak upload. Inilah antara gambar2 yang sempat aku ambik. Tengoklah aksi2 si kakak yang memang suka ya hammat berposing. Group kakak dapat hadiah tempat kedua dalam acara susun bangunan. Hamper besar tu hadiah cabutan bertuah. Dapat lagi hadiah-hadiah kecik dalam acara mencari barang. Suka la dia. Sementara anak bersukan mamanya ambik kesempatan menjual choc moist cake. Layanlah gambar2 yang tak seberapa tu. Sempat gak buat walnut brownies dan kuih bakar untuk parents dan budak2 yang kepenatan tu. Alhamdulillah..licin.






Wednesday, 16-Jul-2008 08:07 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Jadi Hakim dan Haikal

 
 

Choc moist cuppies ni ditempah oleh Puan Zarina dari Klang untuk ulangtahun ke 2 pasangan kembar Hakim dan Haikal. Dari jauh dia datang untuk ambil kek tersebut di pejabatku yang permai ini. Selamat Hari Lahir buat kedua-dua pasangan kembar ini. Ada gambar emel la..mesti comel budak2 ni kan..


Tuesday, 15-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Tiramisuuuuu....lazzattnya....

 
 
 


Yummmyyyy...inilah tiramisu yang paling lazat di alam semesta..hahaha...
Actually ditempah oleh boss lama En. Azhari. Anak dan isteri teringin nak makan tiramisu. Satu lagi ku hadiahkan untuk rakan baikku yang menyambut ulangtahun baru-baru ni. Dari hari ke hari aku bertangguh. Bukan apa, bahan tak cukup. Bila cream cheese ada..whipping cream lak tak de. Tiramisu ni tak pakai kek sponge..akak malas nak bakar kek. Guna beskut ladyfingers sebagai bahan di dalamnya. Dengan lapisan cheese cream dan koko tu dan celupan ladyfingers dengan nescafe tu membuai2 rasanya. Tak perlu lagi ke Secret Recipe. Adoii..sedapnya..rugi tak try!


Monday, 14-Jul-2008 03:07 Email | Share | | Bookmark
Order minggu lepas..


Walnut Brownies ditempah oleh Ita untuk majlis perpisahan untuk Winnie yang akan ke Zoo Melaka.

Carrot cuppies ini pula ditempah oleh Normaswati.


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net