CANTIK DI MATA, SEDAP DIRASA.....EFFA - 0193074603

By: mama nabilla

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Thursday, 3-Jul-2008 03:14 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday MAZEHA


Surprise dari kawan-kawan untuk Mazeha. Kata tukang order nak bunga-bungaan. Memang aku suka part tu..tak letih nak pk idea dah..idea lapuk jer lah yang datang...kekeke..harap puas hati dengan kek layer ngan strawberry tu.


Wednesday, 2-Jul-2008 00:29 Email | Share | | Bookmark
Choc Moist Cake..


Mari layan gambar kek yang ditempah oleh Jue, birasku...isteri kepada adik suamiku. Choc moist cake dengan hiasan strawberry yang ku petik di Tesco..cukup menggoda. Pagi-pagi lagi hubby dah hantar ke JPA, Putrajaya. Frust betul..gambar blur jer pasal camera tertinggal di opis. So, cik enpon la yang jadi penyelamat..hihi...


Monday, 30-Jun-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Fancy Cookies kini ke Brunei...


Fancy cookies ni ditempah Puan Yati dari Jabatan Pelajaran Wilayah untuk dihantar kepada saudara maranya di Brunei. Puan Yati ni orang Sabah bah...dan juga pengusaha katering. Lokasi perniagaan di Taman Bukit Teratai, Cheras. Kepada sesiapa yang berminat untuk menempah makanan bolehlah berhubung terus dengan Puan Yati di 019-3483461 atau 0172410137.


Sunday, 29-Jun-2008 01:44 Email | Share | | Bookmark
Happy 1st Birthday ADLI


Dua biji kek ini ditempah Puan Khadijah untuk meraikan ulangtahun buah hati kesayangannya ADLI -ulangtahun yang pertama. Blueberry layer cake dengan topping di atasnya menambahkan lagi kelazatannya. Siap dengan watak2 kartun Sesame Street yang pastinya membuatkan kanak-kanak gembira melihatnya. Sebiji lagi butter cake dengan hiasan pelangi yang berwarna-warni dengan hiasan bunga-bungaan yang simple tidak mengurangi keceriaan majlis Puan Khadijah.


Thursday, 26-Jun-2008 00:25 Email | Share | | Bookmark
Happy 5th Birthday Allya Aishah


Kek dan cookies ni ditempah Puan Lela untuk si comel Allya Aishah yang menyambut ulangtahun ke 5 hari ni. Puan Lela nak gambar mickey mouse..konon-konon la nak melukis..ha...ambik kau macam clown pun ada.. aku ni memang tak tau lukis..tak penah blajar seni lukis. pasnih kena pegi kelas lukisan la..hihi..


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net