CANTIK DI MATA, SEDAP DIRASA.....EFFA - 0193074603

By: mama nabilla

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 25-Jun-2008 02:34 Email | Share | | Bookmark
Cupcakes n fancy cookies..


This cupcakes and cookies ordered by Puan Norma. Last time dia order kek untuk hantaran anak saudaranya.
Kali ni cupcakes dan cookies untuk anak-anaknya pula. Sapa-sapa yang teringin tu orderlah.
*** Fuh, letih membayangkan weekend ni nak siapkan tempahan kek dan 100 pcs cookies.
Nak dipos ke Brunei katanya.
Howaaa..nak balik kampung...


Tuesday, 24-Jun-2008 06:23 Email | Share | | Bookmark
Choc Moist Cake


Ordered by CT from Parlimen. Kasih seorang anak - Happy Father's Day.


Monday, 23-Jun-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Blueberry Cheese Cake


Pagi-pagi akak aku dah sms..katanya nak datang umah nak buat cheese cake. Blueberry banyak kat umah..tak tau nak buat apa gamaknya. Apa lagi..projek pun bermula..berkesan gak gi kelas MasDelight tu...dapat gak aku apply ilmu yang dipelajari. Dulu2 buat main belasah ikut resepi..berbaloi tau. Kak Mas memang tak lokek ilmu. Dah la kek tu semua sedap2...makin montel la aku. Layan la cheese cake nih..akak aku dah nak balik, kek tak sempat sejuk dah nak kena topping pasal tu mencair semua whipping cream aku. Sempat gak aku apply cara nak potong cheese cake ikut style Sue tu. Alhamdulillah..menjadi..alamak...tak ambik lak gambar dah potong..hampes!



Sunday, 22-Jun-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Carrot cake lagi....


Carrot cake untuk MIL


Saturday, 21-Jun-2008 03:17 Email | Share | | Bookmark
Kursus di Mas Delight

Hari ni menghabiskan masa satu hari suntuk menghadiri kelas demo membuat cheese cake dan biskut di MasDelight. Ramai gak yang datang..semua teruja dengan kecekapan Kak Mastura dan pembantunya Sue membuat cheese cake dan biskut. Bagus gak aku pegi..dapat ilmu dan teknik yang berguna. Layan gambar yang diambil oleh jurugambar tak bertauliah nih. Ada 5 jenis cheese cake yang dihasilkan. Dua dibakar dan 3 lagi jenis chilled. Aku tak ambil semua gambar. Kat bawah ni antara gambar yang sempat aku snap.


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net