CANTIK DI MATA, SEDAP DIRASA.....EFFA - 0193074603

By: mama nabilla

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 3-Sep-2008 23:49 Email | Share | | Bookmark
Salam Ramadan..

Carrot cake tempahan jiranku, Cikgu Elly. Sambut Ramadan di rumah mak saudaranya.

Kek chocolate moist untuk anakandanya Aiman dan Amirul yang gemarkan watak kartun Ultraman.
**Imej blur sebab pakai henpon..sorri...



Wednesday, 3-Sep-2008 23:45 Email | Share | | Bookmark
Cuppies untuk hantaran pertunangan

Tempahan Pn. Nurain untuk hantaran pertunangan abangnya. Tema orang tengah masyuk bercinta..hehe..
**cahaya kurang..sorri..gambar kurrengg...penat marathon kek last week..


Friday, 29-Aug-2008 03:19 Email | Share | | Bookmark
Choc Moist Cake..

Choc moist cake terbesar penah aku buat ni ditempah Siti dari PPUM. Kek seberat 3 kg ++ untuk majlis sambutan hari lahir anak-anak saudara Siti bersama anak-anak yatim di Temerloh, Pahang. Mulanya tolak juga sebab dah banyak tempahan diterima dan aku suggest seorang pembuat kek cyber di Temerloh. Tapi Siti memujuk aku untuk menerimanya. Tengok kek yang besar tu...hinggakan nak tulis pun payah..buruk beno tulisan aku. Hai..tak tido malam tau deknon..hihi...


Friday, 29-Aug-2008 02:59 Email | Share | | Bookmark
Majlis Hari Lahir Puspanita Perhilitan

Carrot cake jugak untuk majlis hari lahir ahli-ahli Puspanita PERHILITAN. Bila dah adun kek semua baru perasan tak ada raisin...yang ada hanya walnut dan buah-buahan campur untuk kek buah. Balun jer lah..harap-harap rasanya ok..hihi..


Friday, 29-Aug-2008 02:47 Email | Share | | Bookmark
Mak 54

Carrot cake ditempah Suriana untuk bonda tersayang yang menyambut ulangtahun ke 54.


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net