CANTIK DI MATA, SEDAP DIRASA.....EFFA - 0193074603

By: mama nabilla

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 29-Aug-2008 02:42 Email | Share | | Bookmark
Cuppiesss..

Ditempah Yii Cheak Tong sebelum pegi inventori lagi untuk makan-makan di pejabat. Balik dari hutan semalam terus confirmkan nak hari ni. Waduh..capek dong..tak tido sampai pagi aku menyiapkan kek-kek untuk delivery hari ni. Nasib baik weekend cuti panjang..insya-Allah boleh cover balik kepenatan itu.


Friday, 29-Aug-2008 01:35 Email | Share | | Bookmark
Salam Merdeka..

Kemeriahan hari kemerdekaan turut dikongsi di atas sebiji kek. Ditempah kawan kakak aku di PPUM. Sajalah tu gamaknya nak makan kek..hehehe. Sorilah bendera tu tak kemas sangat. Berkejar masa membeli barang dan berkejar balik deco kek. Bersusun kek yang sedang menunggu giliran untuk dibakar. Terkedu sekejap bila switch on plug dan tak berfungsi...alamak...abis aku! Nasib baik kawan hubby datang tolong betulkan plug tu. Hangus...hihi...agaknya panas sangat tiga pat ari ni tak henti2 membakar. Satu pengajaran...kasi sejuk dulu bila dah guna terlalu lama.


Thursday, 28-Aug-2008 01:37 Email | Share | | Bookmark
5th Birthday Ahmad Mikhael

Dua-dua kek ni ditempah oleh Puan Roziah dari Bank Negara Malaysia untuk anakandanya Ahmad Mikhael yang menyambut ulangtahun ke 5. Sebiji choc moist dan kek sponge padang bola tu untuk dibawa ke sekolah. Thanks M sebab tolong promote kat sana ye. Gambar ni dimasukkan sebelum kek dihantar. Sehingga entry ini ditulis kek belum sampai lagi ke tangan tuannya. Harap Puan Roziah puas hati. Thanks for the order!




Monday, 25-Aug-2008 14:21 Email | Share | | Bookmark
Re-Union DSS ITM Dungun 96-98@2008


Ditempah Elly untuk rakan-rakan ITM Dungun batch 96-98 sempena reunion mereka di Mid-Valley. Sekali-sekala berjumpa Elly ngan anak-anaknya yang very cute. Geram pulak tengok si kecik tu..hehehe..


Monday, 25-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Hepi Besday Hazim..


Choc moist cake ditempah Puan Katilah untuk anakandanya Khairul Hazim yang menyambut ulangtahun ke 2 baru-baru ini. Moga cepat besar dan jadi anak yang soleh. Hepi besday!


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net