CANTIK DI MATA, SEDAP DIRASA.....EFFA - 0193074603

By: mama nabilla

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 21-Aug-2008 03:54 Email | Share | | Bookmark
Yam Flavour Cake..


Ditempah oleh En. Jerry, officer di pejabatku. Bila seorang lelaki order aku mula gabra nak hias macam mana. Dalamnya kek sponge berperisa keladi. Buttercream juga dengan rasa keladi. Idea ni jer sampai..malas nak ber roses-roses..jemu..hihi..


Thursday, 21-Aug-2008 03:39 Email | Share | | Bookmark
Repeat order dari Adik@Shaliza


Cupcakes untuk dibawa pulang ke kampung sempena kenduri kahwin kakak kembarnya. Semoga selamat dalam perjalanan ye Dik.


Tuesday, 19-Aug-2008 04:00 Email | Share | | Bookmark
Cupcakes for my best prend wedding..

 
 
Weekend ni aku balik kampung bagi meraikan majlis perkahwinan sahabat baikku dari zaman tadika lagi. Prepare cupcakes ni sebagai door gift untuk teman-teman rapat. Sapa2 nak order boleh lah hubungi call ye. Ada harga promosi bagi tempahan 500 pcs ke atas. Choc moist cake dengan casing sekali ye...



Friday, 15-Aug-2008 15:00 Email | Share | | Bookmark
Photocake si manja Aisyah..


Order dari Bib untuk anakandanya Aisyah. Ulangtahun ke 3. Hepi besday Aisyah.


Friday, 15-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Hepi Anniversary Yana..


Choc cheese cake ditempah Yana untuk ulangtahun perkahwinannya dan hari lahirnya yang ke ???? Moga panjang umur dan bahagia ke akhir hayat hendaknya. Ameen.



[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net