CANTIK DI MATA, SEDAP DIRASA.....EFFA - 0193074603

By: mama nabilla

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Friday, 25-Jul-2008 00:44 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday July..

 
 
 

Ditempah rakan lama - Norlela di KPT untuk majlis bahagian mereka. Meraikan hari lahir bossnya jugak..En Salleh yang baik hati itu. Selamat menyambut hari lahir buat mereka yang diraikan. Thanks Nor masih teringat nak order ngan I ye..hihi...nak banyak strawberry....kan bersepah tu..kekekeke...


Thursday, 24-Jul-2008 02:23 Email | Share | | Bookmark
Thank You

 
 
 

Carrot cake ni ditempah oleh kawan kakakku di PPUM sebagai tanda terima kasih kepada doktor dan kakitangan Wad Pediatrik PPUM yang telah merawat anaknya baru-baru ini. Dengan cheese cream topping ditaburi kelapa kering subur sekali tumbuhnya carrot tu kan..hehehe...


Wednesday, 23-Jul-2008 08:06 Email | Share | | Bookmark
Cupcakes lagi...


Bootie ni aku buat untuk Kak Elly, jiran bawah rumahku yang selamat melahirkan baby girl last week. Saje test2 buat bootie nih..hihi..jadi gak la walaupun tak berapa nak kemas..hihi..

Ini pulak untuk anak2 buahku yang datang ke rumah. Ole-ole untuk dibawa pulang.


Wednesday, 23-Jul-2008 07:51 Email | Share | | Bookmark
Choc Banana Cake


Kek ni ditempah oleh Puan Raihanah dari KPT. Pagi2 Sabtu aku hantar ke Putrajaya bersama choc moist cake ditempah oleh Kak Ani. Alamak ...lupa sudah nak ambik gambar kek Kak Ani...sori ye.. Walaupun rupa tidak berapa indah disebabkan kesilapanku mencurah ganache kat atas kek tu. Sebenarnya aku masukkan kek dlm peti ais setelah sapu mousse kat dlm kek tu. Bila sejuk dengan suam bertemu...maka terus membeku coklat tu..hahaha..apa-apa pun thanks kat Puan Rai yang telah mensmskan "kek sedap" malam tu. Order lagi ye Puan..hehehe..

Ini pula keratan rentas kek yang aku buat kat rumah. Tak letak ganache sebab untuk makan di rumah sahaja. Nabilla kemain ulang kek tu..sedap katanya. Nak order telefon lah ye!


Wednesday, 23-Jul-2008 06:40 Email | Share | | Bookmark
Get Well Soon



Cupcakes untuk kakakku sebagai ole-ole semasa melawat kawannya yang sakit di Shah Alam.
Get well soon!


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net