CANTIK DI MATA, SEDAP DIRASA.....EFFA - 0193074603

By: mama nabilla

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 23-Jun-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
Blueberry Cheese Cake


Pagi-pagi akak aku dah sms..katanya nak datang umah nak buat cheese cake. Blueberry banyak kat umah..tak tau nak buat apa gamaknya. Apa lagi..projek pun bermula..berkesan gak gi kelas MasDelight tu...dapat gak aku apply ilmu yang dipelajari. Dulu2 buat main belasah ikut resepi..berbaloi tau. Kak Mas memang tak lokek ilmu. Dah la kek tu semua sedap2...makin montel la aku. Layan la cheese cake nih..akak aku dah nak balik, kek tak sempat sejuk dah nak kena topping pasal tu mencair semua whipping cream aku. Sempat gak aku apply cara nak potong cheese cake ikut style Sue tu. Alhamdulillah..menjadi..alamak...tak ambik lak gambar dah potong..hampes!



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net