CANTIK DI MATA, SEDAP DIRASA.....EFFA - 0193074603

By: mama nabilla

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 23-Jul-2008 07:51 Email | Share | Bookmark
Choc Banana Cake


Kek ni ditempah oleh Puan Raihanah dari KPT. Pagi2 Sabtu aku hantar ke Putrajaya bersama choc moist cake ditempah oleh Kak Ani. Alamak ...lupa sudah nak ambik gambar kek Kak Ani...sori ye.. Walaupun rupa tidak berapa indah disebabkan kesilapanku mencurah ganache kat atas kek tu. Sebenarnya aku masukkan kek dlm peti ais setelah sapu mousse kat dlm kek tu. Bila sejuk dengan suam bertemu...maka terus membeku coklat tu..hahaha..apa-apa pun thanks kat Puan Rai yang telah mensmskan "kek sedap" malam tu. Order lagi ye Puan..hehehe..

Ini pula keratan rentas kek yang aku buat kat rumah. Tak letak ganache sebab untuk makan di rumah sahaja. Nabilla kemain ulang kek tu..sedap katanya. Nak order telefon lah ye!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net